Upptäck våra teer!

Våra teer

Utforska vårt omfattande sortiment av över 80 exklusiva lösviktsteer, särskilt våra tre toppsäljare: Brunkulla, Munk och Ulvöte. Varje te är noga utvalt för att garantera smakrikedom och högsta kvalitet.

Vet du att varje te kräver en unik balans av vattentemperatur och bryggtid? Lär dig mer om konsten att brygga perfekt te och ta din teupplevelse till nästa nivå.
Vi hjälper dig gärna att upptäcka det bästa sättet att njuta av ditt favoritte. Vi erbjuder inte bara lösviktste, utan också premium påsteer från det välkända märket English Tea Shop. Dessa ekologiska tepåsar garanterar en smakfull och hållbar upplevelse. Och med upp till 2-4 dl per påse, får du mer smak för pengarna.

Om du uppskattar en sötsakig, kryddig smak, prova då vårt populära Bengal Spice. Detta är inte bara ett te, det är en inbjudan till en värld av exotiska smaker. Med dess rika smakprofil kan du låta påsen ligga i kannan längre, för att ge ännu mer djup och komplexitet, utan att det blir beskt. Välkommen att handla hos oss, din ledande leverantör av kvalitetste. Här finner du allt från lösviktste till premium påsteer, med kundservice och expertis som hjälper dig att hitta just ditt perfekta te. Prova oss idag och upplev skillnaden!

Sodermalm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *