Om butiken

Välkommen till Smått & Gott

Välkommen till Smått & Gott, din lokala destination i hjärtat av Örnsköldsvik för äkta te, aromatiskt kaffe och utsökt choklad. Vår pittoreska butik, belägen på Storgatan 36 (bara ett stenkast från E4), är stolt placerad i ett av stadens mest historiska byggnader.

I vår unika butik erbjuder vi inte bara ett överflöd av över 80 te-sorter och utvalda kvalitetskaffe, utan vi är också kända för våra speciella surströmmingsburkar fyllda med godis – ett perfekt, överraskande gåvokoncept som vi stolt förseglar själva.

Ett särskilt drag hos oss på Smått & Gott är vårt fjälltema sortiment. Detta har inspirerats av vår butiksägares passion för fjällen och äventyren där. Här hittar du varor och presenter som speglar den råa, naturliga skönheten och atmosfären i de svenska fjällen.

Kom och besök oss för en personlig, unik shoppingupplevelse. Vi delar gärna vår passion för te, kaffe, choklad och fjällen med dig. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till Smått & Gott, din personliga port till världen av smaker och njutning.

Vänta inte längre! Ta en tur längs Storgatan och upplev själv vad Smått & Gott har att erbjuda. Vi ser fram emot att träffa dig!”

46E93E78 8412 4B7B 9359 F36C6147FA79

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *