Nyckelring, plupp

69,00 kr

Sätt en personlig prägel på dina tillhörigheter med vår Plupp-nyckelring, som erbjuder kraftig konstruktion och dubbelsidig brodyr för maximal hållbarhet. Med en längd på 12,5 cm och en bredd på 3 cm är denna nyckelring både robust och lätt att hantera. Den medföljande öljetten och nyckelringen av hög kvalitet gör det enkelt att fästa på nycklar, ryggsäckar, väskor, kåsor eller andra personliga föremål.

Specifikation:
Längd: 12,5 cm
Bredd: 3 cm
Material: tyg
Tillverkad i Sverige

4 i lager

Läs mer om produkten
Artikelnr: 5073 Kategorier: ,
Beskrivning

Plupp är en ikonisk svensk barnboksfigur skapad av Inga Borg, känd för sitt blåa hår och sin röda näsa. Plupp kan kommunicera med djur och bor i en torvkåta vid Blåvattnet, långt uppe i norr. Plupps värld är fylld av äventyr, natur och vänskap, vilket gör den till en älskad symbol för många.

Den dubbelsidiga brodyren gör att Plupp-motivet är synligt från alla vinklar, vilket säkerställer att nyckelringen sticker ut och är lätt att hitta. Med sin kraftiga design är den byggd för att hålla och tåla dagligt slitage. Den är perfekt för att organisera och märka upp dina tillhörigheter, så att du enkelt kan hålla reda på dina nycklar, väskor eller andra föremål.

Öljetten och nyckelringen gör det enkelt att fästa denna praktiska accessoar på olika objekt, från nyckelknippor till ryggsäckar och mer. Dess robusta struktur säkerställer att den inte går sönder lätt, vilket gör den idealisk för daglig användning eller utomhusäventyr.

Vikt 10 g
Dimensioner 125 × 2 × 30 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nyckelring, plupp”

Du kanske också gillar …

69,00 kr

Brickor & Skärbrädor

Bricka med Plupp

(1) 329,00 kr