Surströmmingsburk med choklad tryffel, Naturell

139,00 kr

Utforska En Unik Upplevelse: Godisburken med En Twist!

Du tror att du vet vad som döljer sig i en traditionell surströmmingsburk, men det här är något helt annorlunda och oväntat. Våra godisburkar bär med sig en spännande överraskning – istället för det kända surströmmingsinnehållet, hittar du i denna burk en omtänksam dos av ren lyx i form av krämiga chokladtryfflar.

Tryfflarnas Hemlighet:

Chokladtryfflar är mycket mer än bara godis; de är en förtrollande smakupplevelse som kommer att ta dina smaklökar på en oförglömlig resa genom chokladens värld. Varje bit är en noggrant skapad mästerverk som kombinerar de finaste ingredienserna för att ge dig en upplevelse av ren njutning.

Läs mer om produkten
Artikelnr: 73507350 Kategorier: , ,
Beskrivning

SE/NO/DK Ingredienser: Vegetabiliskt fett/ vegetabilske fedtstoffer (kokos, RSPO-certifierad palmkärna) i varierande proportioner, socker/sukker, fettreducerat/ fettredusert/ fedtreduseret kakaopulver. Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk/melk/mælk), havssalt/havsalt 0,6%, emulgeringsmedel/ emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Kan innehålla/inneholde spår/spor av hasselnötter/ nødder, mandel och/og dess/deres biprodukter.

Vikt 310 g
Dimensioner 130 × 60 × 130 mm
Burk

Röda Ulven, Ulfö Gamla Salteri

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Surströmmingsburk med choklad tryffel, Naturell”