Tekanna

299,00 kr

Tekanna i porslin i en varmgrå färg, kannan rymmer 1 liter. En tesil i rostfritt stål plus ett tygfilter följer med kannan.

Specifikation:
Färg: Varmgrå
Rymmer: 1 liter
Medföljer: Ett tygfilter

1 i lager

Läs mer om produkten
Artikelnr: 694 Kategorier: , , Etiketter: , ,
Beskrivning

Letar du efter den perfekta tekannan som kombinerar stil och funktionalitet? Vår porslinstekanna med en kapacitet på 1 liter är det optimala valet för teälskare. Med sin elegant designade varmgrå färg passar den in i alla typer av inredningar och blir ett elegant tillskott till ditt kök.

Den medföljande silen i rostfritt stål säkerställer en hållbar och enkel bryggprocess, medan tygfiltret är idealiskt för finare teer. Detta ger dig flexibiliteten att njuta av en mängd olika teer, från klassiska svart- och gröntesorter till de mer exotiska lösteerna.

Vår tekanna är konstruerad med fokus på användarvänlighet. Handtaget är bekvämt att greppa, och pipens design säkerställer en exakt och spillfri hällning. Dessutom håller porslinet värmen effektivt, så att ditt te förblir varmt längre, vilket ger dig möjlighet att njuta av flera koppar utan att behöva värma på nytt.

Denna tekanna är inte bara praktisk, den är också hållbar och lätt att rengöra. Den rostfria stålsilen kan enkelt tas bort för rengöring, och porslinet är diskmaskinssäkert. Detta innebär mindre tid för underhåll och mer tid för att njuta av ditt te.

Oavsett om du är en entusiastisk tebryggare eller bara letar efter ett stilfullt sätt att servera te till gäster, är vår porslinstekanna med rostfritt stål-sil och tygfilter det perfekta valet. Den kombinerar funktionalitet med elegant design och kommer att göra varje tesession till en trevlig upplevelse.

Vikt 894 g
Dimensioner 23 × 13 × 13 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tekanna”