Kuddfodral, Plupp åker skidor

419,00 kr

Ge din soffa eller säng en unik touch av svensk tradition med vårt Plupp-kuddfodral. Detta kuddfodral har måtten 50 x 50 cm och är tillverkat av en blandning av canvas och polyester, vilket ger en slitstark och mjuk yta som är både estetiskt tilltalande och funktionell. Observera att innerkudde inte ingår, så att du kan använda ditt favoritfyllningsmaterial för optimal komfort.

Specifikation:
Mått: 50×50 cm
Material: Canvas och polyester
Tillverkad i Sverige
Innerkudde ingår inte.

1 i lager

Läs mer om produkten
Artikelnr: 7514 Kategorier: , , Etiketter: , , , ,
Beskrivning

Plupp, den älskade svenska barnboksfiguren skapad av Inga Borg, pryder detta kuddfodral tillsammans med renar från den svenska fjällvärlden. Plupp är känd för sitt blåa hår och röda näsa, och hen bor i en torvkåta vid Blåvattnet, långt uppe i norr. Enligt Borg är Plupp en “osynling”, vilket innebär att hen är osynlig för människor men kan tala med djur. Plupps närmaste vänner inkluderar lämmeln Lämmel och hermelinen Hermelin.

Detta kuddfodral med Plupp och renarna är perfekt för dem som älskar naturen och den svenska fjällvärlden. Använd det för att ge ditt hem en känsla av äventyr och charm. Det passar utmärkt för barnrum, vardagsrum, eller var du än vill ha en touch av svensk barnlitteratur och nostalgi.

Vårt kuddfodral är också lätt att rengöra och underhålla, tack vare den tåliga blandningen av canvas och polyester. Du kan enkelt ta av det för att tvätta det när det behövs. Dess mått på 50 x 50 cm gör det kompatibelt med många standardstorlekar av innerkuddar.

Ge ditt hem en unik och personlig stil med vårt Plupp-kuddfodral med renmotiv. Oavsett om du är ett fan av Plupp eller bara vill ha en vacker och funktionell kudde, är detta kuddfodral ett utmärkt val. Beställ ditt Plupp-kuddfodral idag och låt fjällvärlden bli en del av ditt hem.

Vikt 100 g
Dimensioner 500 × 500 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kuddfodral, Plupp åker skidor”

Du kanske också gillar …

Fjällprodukter

Nyckelring, plupp

69,00 kr
69,00 kr

Brickor & Skärbrädor

Bricka med Plupp

(1) 329,00 kr