Hinzaväska stor rosa

299,00 kr

Färg elegant rosa design:
Denna specifika Hinzaväska är i en vacker rosa färg som ger den en feminin och sofistikerad touch. Färgen passar perfekt för dem som vill uttrycka sin personliga stil med en lekfull känsla.
Hinzaväskan är inte bara en väska; den är en symbol för tidlös svensk design och hållbarhet. Ursprungligen skapad på 1950-talet, har denna ikoniska väska genomgått en modern transformation. Tillverkad med över 60% biobaserad plast från sockerrör, är den både elegant och miljövänlig.

Storlek och kapacitet:
Hinzaväskan har generösa dimensioner med en höjd (H) på 42 cm, längd (L) på 44 cm och bredd (B) på 18 cm. Den rymmer imponerande 15 liter och kan bära en maximal vikt på 15 kg. Denna kapacitet gör den idealisk för shopping, utflykter och mycket mer. Dess hållbara konstruktion tål upp till 15 kg och är enkel att rengöra, vilket gör den idealisk för alla livssituationer.

Tillbehör:
Till de stora Hinzaväskorna finns även överdrag att köpa till.

1 i lager

Läs mer om produkten
Artikelnr: 001 Kategori: Etiketter: , , ,
Beskrivning

Hinzaväskan – En Ikonisk Svensk Design i Biobaserad Plast

Hinzaväskan är ett tidlöst svenskt designmästerverk från 1950-talet, tillverkad med en modern twist. Tillverkad av biobaserad plast, där över 60% av materialet är sockerrör, är den inte bara stilren utan också miljövänlig. Den här klassiska väskan har en mångsidig användning och är ett utmärkt exempel på svensk form och funktion.

Färg elegant rosa design: Denna specifika Hinzaväska är i en vacker rosa färg som ger den en feminin och sofistikerad touch. Färgen passar perfekt för dem som vill uttrycka sin personliga stil med en lekfull känsla.

GREEN PLASTIC – Biobaserad plast: Mer än 60% av plasten i Hinzaväskan är tillverkad av sockerrör, en förnyelsebar råvara. Denna biobaserade plast är ett miljövänligt alternativ till traditionell plast och minskar väskans klimatpåverkan.

Storlek och kapacitet: Hinzaväskan har generösa dimensioner med en höjd (H) på 42 cm, längd (L) på 44 cm och bredd (B) på 18 cm. Den rymmer imponerande 15 liter och kan bära en maximal vikt på 15 kg. Denna kapacitet gör den idealisk för shopping, utflykter och mycket mer.

Funktionell och mångsidig: Hinzaväskan är en sann allroundväska. Den fungerar perfekt som en handväska för din shopping, ett oumbärligt tillbehör för en utflykt, en pålitlig följeslagare till stranden eller ett stilsäkert val när du ska på fest. Dess tåliga konstruktion gör att den står stadigt, och den är enkel att rengöra, vilket gör den idealisk för alla livssituationer. Dessutom kan du göra den ännu mer användbar genom att lägga till en innerväska eller överdrag.

Perfekt för hemmet: Hinzaväskan är inte bara praktisk utan också en dekorativ inredningsdetalj i hemmet. Den kan användas för att organisera och förvara veckomagasin, ved, barnens leksaker och mycket mer. Dess mångsidighet gör den till ett oumbärligt hjälpmedel för att hålla ditt hem snyggt och organiserat.

Miljövänlig och hållbar: Med över 60% biobaserad plast från sockerrör i sin konstruktion är Hinzaväskan ett utmärkt exempel på hur svensk design kan kombineras med hållbarhet. Plasten är hållbar och kan enkelt rengöras för att användas om och om igen, vilket minimerar behovet av engångsprodukter.

Tillgänglig i varierade storlekar och färger: Hinzaväskan finns i olika storlekar och färger, vilket gör det möjligt för alla att hitta sin personliga favorit. Oavsett om du behöver en rymlig väska för shopping eller en mindre variant för cykelkorgen, finns det en Hinzaväska som passar dina behov.

Tillbehör: Till de stora Hinzaväskorna finns även överdrag att köpa till.

Sammanfattningsvis är Hinzaväskan en ikonisk svensk design som har stått tidens test. Med sin biobaserade plastkonstruktion och mångsidiga användning är den inte bara praktisk utan också ett miljömedvetet val. Hinzaväskan är ett utmärkt exempel på svensk design som kombinerar stil och funktion på bästa möjliga sätt.

Vikt 850 g
Dimensioner 25 × 18 × 42 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hinzaväska stor rosa”

Smått & Gott använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.