Hinzaväska – hög med cykelfäste, Olivgrön

429,00 kr

Den höga väskan är hårdare i materialet än de vad de stora och små Hinzaväskorna är. Väskan rymmer 14 liter och klarar 14 kilo.

Storlek:  H: 30 cm. L: 33,5 cm. B: 19 cm.

Gjord av återvunnen plast.

1 i lager

Läs mer om produkten
Beskrivning

EN FANTASTISK VÄSKA att fästa på cykelns pakethållare

Det här är en högre och något hårdare modell av den klassiska Hinzaväskan som designades på 1950-talet. Den är perfekt att ta med till mataffären, på picknick och till stranden. Väskan har krokar på ena långsidan som gör att du kan fästa väskan på cykelns pakethållare och får på så vis en praktisk cykelkorg som går att ta av och på.

ÅTERVUNNEN PLAST
Väskan är gjord av återvunnen plast. Genom att återanvända plast sparar vi energi och jordens resurser samtidigt som vi undviker onödiga koldioxidutsläpp.

Handtagen är av bioplast från sockerrör som är en förnyelsebar råvara. Väskan är tillverkad i Sverige.

FAKTA
Den höga väskan är hårdare i materialet än de vad de stora och små Hinzaväskorna är. Väskan rymmer 14 liter och klarar 14 kilo. Avståndet mellan krokarnas yttre kanter är 21 cm och själva krokarna är 2 cm breda.

Tips: Vinkla gärna väskan något och öppna samtidigt upp krokarna för att smidigare ta av och på väskan från pakethållaren.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hinzaväska – hög med cykelfäste, Olivgrön”

Smått & Gott använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.