Bricka med Plupp

(1 kundrecension)

329,00 kr

Ge ditt hem en touch av svensk tradition och nostalgi med vår Plupp-bricka, tillverkad i fin björkfanér med måtten 27×20 cm. Den här brickan är FSC-certifierad, vilket innebär att den är gjord av hållbart trä från ansvarsfullt skogsbruk. Dessutom är den tillverkad i Sverige, så du kan vara säker på att du får en högkvalitativ produkt.

Specifikation:
Mått: 27×20 cm
Bricka tillverkad i fin björkfanér
FSC certifierad
Tillverkad i Sverige

2 i lager

Läs mer om produkten
Artikelnr: 3000 Kategori: Etiketter: ,
Beskrivning

Plupp är en välkänd svensk barnboksfigur skapad av Inga Borg. Hon illustrerade böckerna med humor och sakkunskap, vilket gjorde dem till klassiker. Plupp, den lilla figuren med blått hår och röd näsa, bor i en torvkåta vid sjön Blåvattnet, någonstans långt uppe i norr. Enligt Borg är Plupp en “osynling”, vilket innebär att människor inte kan se hen, men hen kan kommunicera med djur. Plupps närmaste vänner är lämmeln Lämmel och hermelinen Hermelin.

Denna charmiga bricka är inte bara praktisk, den är också ett konstverk som fångar Plupps värld och den svenska fjällvärldens skönhet. Använd den för att servera drycker, fika eller som en dekoration i ditt hem. Den är perfekt för både vardagligt bruk och speciella tillfällen.

Plupp har inspirerat generationer av barn och vuxna att utforska den svenska naturen och fjällvärlden. Genom att inkludera Plupps ikoniska illustrationer på vår bricka, erbjuder vi en unik produkt som både är funktionell och nostalgisk.

Ge ditt hem en touch av svensk kultur med denna Plupp-bricka. Den är perfekt som en personlig present till någon som älskar svensk barnlitteratur eller naturen, och är en underbar påminnelse om glädjen av att vistas i den svenska fjällvärlden. Köp din idag och låt Plupps värld bli en del av din vardag.

Vikt 160 g
Dimensioner 270 × 200 mm

1 recension av Bricka med Plupp

  1. Jennifer Holmström (verifierad ägare)

    Jättefin bricka i perfekt storlek till att sätta mina helgmackor på. Fick med ett rött te att prova, Mors lilla Olle 🙂

Lägg till en recension

Du kanske också gillar …

Fjällprodukter

Nyckelring, plupp

69,00 kr
69,00 kr